Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Autoimmun Centrumok–központok-kórházak-orvosok

Autoimmun Centrumok–központok-kórházak-orvosok

Autoimmun Centrumok, avagy autoimmun központok, kórházak és az orvosok, munkatársak.
Az Autoimmun Betegségek igyekszik ezen tájékoztatással segíteni a betegségben szenvedők, hogy könnyebben megtalálják a saját betegségük, kezelőhelyét, orvosát.

http://autoimmun.nulll.eu/autoimmun-centrumok/

0 Tovább

Autoimmun Betegség | Autoimmun Betegség

Autoimmun betegség

Autoimmunitásnak nevezzük azt a jelenséget, amikor az immunrendszer a szervezet saját alkotóelemeit „idegen testnek” érzékeli, és elpusztításukra törekszik. Az elpusztítandó alkotóelemek (antigének) általában fehérjék vagy poliszacharidok, melyek a sejtek felszínén vagy annak belsejében találhatók. Az immunreakció során gyulladás alakul ki az érintett szövetben, és idővel a fehérjét szintetizáló sejtek, illetve a sejtek által alkotott szövet is károsodhat, végső esetben el is pusztulhat. Az autoimmun betegség gyűjtőfogalom, amelybe különböző betegségek tartoznak, a fenti reakció azonban mindegyikre jellemző.

http://autoimmun.nulll.eu/autoimmun-betegsegek/autoimmun-betegseg

0 Tovább

Autoimmun Betegségek

Autoimmun betegségek.

Minden, amit az autoimmun betegségekről tudni érdemes.

Az oldal célkitűzése az autoimmun betegségben szenvedők és családtagjaik tájékoztatása a betegségekről és az azokkal kapcsolatos teendőkről, lehetőségekről.

Bővebbe:

http://autoimmun.nulll.eu/autoimmun-betegsegek/

0 Tovább

Autoimmun Betegség

Autoimmun Betegek Közössége

Minden, amit az autoimmun betegségekről (autoimmune diseases) tudni érdemes. Leírás: Az oldal célkitűzése az autoimmun betegségben szenvedők és családtagjaik tájékoztatása a betegségekről és az azokkal kapcsolatos teendőkről, lehetőségekről.

Bővebben:

http://autoimmun.nulll.eu

0 Tovább

Autoimmun Betegségek

blogavatar

Autoimmun Betegek Közössége -autoimmune diseases. Minden, amit az autoimmun betegségekről tudni érdemes. Az oldal célkitűzése az autoimmun betegségben szenvedők és családtagjaik tájékoztatása a betegségekről és az azokkal kapcsolatos teendőkről, lehetőségekről.

Utolsó kommentek